diumenge, 6 de juny del 2021

Trobada d' Art i Natura 2021, del 22 al 27 de Juny 2021

La 7ª edició “d'En Camí-Mirades sobre el paisatge” compta amb 5 propostes de tallers sobre l'art i la natura, que es realitza al Mas Can Perramon de Ribes de Freser i els seus voltants màgics. És una invitació dels participants de l'última edició de la residència artística del 2018 d'obrir l'experiència d'En Camí al públic. Els dies s'inicien amb Meditació, entrant en contacte amb la natura més enllà de les paraules per obrir la percepció i sensibilitat.
El taller de Francesc Morera parteix d'una pregunta que es converteix en una proposta de mirada diferent sobre el paisatge, per provocar un inici de recerca artística.
Amb Cornelia Blümli coneixerem el món dels tints naturals i ens ensenyarà com elaborar-los amb plantes i arrels.
Amb aquesta paleta treballarem amb Maite Amàrita, artista pintora sobre diferents suports i s'acabaria construint un llibre.
Al taller "La natura com Joia" Judy acompanyarà en la fabricació, acabat i creació de peces amb elements naturals o trobats.
El plantejament d'aquesta residència artística és obert, es pot participar també només en un taller concret i quedar-se els migdies a dinar amb els artistes i residents. Diumenge es farà la cloenda amb una exposició oberta a tots els participants dels diferents tallers amb un aperitiu.

Tallers


La 7 edición de “En Cami-miradas sobre el paisaje” cuenta con 5 propuestas de talleres sobre el arte y la natura, que se realiza en Mas Can Perramon Ribes de Freser y sus alrededores mágicos. Es una invitación de los participantes de la última edición de las residencia artística del 2018 de abrir la experiencia de En Camí al público. Los días se inician con Meditación, entrando en contacto con la natura mas allá de las palabras para abrir la percepción y sensibilidad.
Francesc Morera parte de una pregunta que se convierte en un propuesta de mirada sobre el paisaje, para provocar un inicio de investigación artística.
Con Cornelia Blümli vamos a conocer el mundo de los tintes naturales y nos enseña como elaborarlos con plantas y raíces.
Con esta paleta vamos a trabajar con Maite, artista y pintora sobre distintos soportes y hacer un libro.
En el taller “La natura como Joya” Judy acompaña en la fabricación, acabado y creación de piezas con elementos naturales o encontrados.
El planteamiento de esta residencia artística es abierto, se puede participar también en un taller concreto y quedar los mediodías a comer con las artistas y residentes. El domingo se hará un clausura con una exposición abierta a todos los participantes de los distintos talleres con un aperitivo.

Talleres


Per a més informació sobre els tallers:
Micha Rusch Tel: 659768380
Mas Can Perramon Ribes de Freser (Pirineu català)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada